logo de la  cursa popular 5km L'Hospitalet

VI Cursa 5Km L'Hospitalet

4 de Desembre de 2016 - Complex Esportiu L'Hospitalet Nord

Fotografia de la cursa. Fotografia de la cursa.

Presentació

Tornen els 5kms de L'Hospitalet! T'hi esperem!

El club esportiu ISS-L'Hospitalet Atletisme, juntament amb la Fundació Pere Suñé, organitza la sisena cursa popular: "els 5Kms de L'HOSPITALET".

Aquesta és una cursa popular adreçada a tothom, esportistes actius i amateurs, petits i grans, units per un mateix desig de practicar esport i que volen gaudir d'un matí lúdic i esportiu apta per a tota la família.

La cursa transcorrerà per un circuit urbà de 5km començant i acabant dins l'estadi d'atletisme del Complex Esportiu de l'Hospitalet Nord en un marc immillorable per la pràctica d'aquest esport. Tanmateix, s'organitzen dues curses infantils de 1km i 400m de distància, distribuïdes per grups d'edat, que també començaran i finalitzaran a l'estadi on el familiars i amics dels petits podran animar-los des de les grades.

Tots els participants rebran una bossa d'obsequis i els tres primers classificats de cada categoria rebran un trofeu. A més a més, la Fundació Privada Pere Suñé lliurarà 24 beques infantils per a l'Escola d'Atletisme pels primers classificats infantils de cada categoria. La beca consistirà en els entrenaments i competicions totalment gratis, en el club ISS-L'Hospitalet Atletisme, durant la temporada 2016-2017.

ISS-L'Hospitalet Atletisme és una associació esportiva amb l'objectiu d'apropar i difondre la pràctica de l'atletisme entre la població en general i entre els infants en particular. En aquest sentit, mitjançant la seva Escola d'Atletisme, el club forma atletes i persones i els acompanya durant tota la seva etapa escolar fins arribar a l'edat adulta. Actualment, l'ISS-L'Hospitalet Atletisme és un referent a nivell català i espanyol amb equips competint a alt nivell en totes les franges d'edat, categories i especialitats.

La Fundació Pere Suñé és una fundació privada sense ànim de lucre que centra la seva activitat en la promoció de la pràctica de l'atletisme entre els infants i joves fins a portar-los a la categoria absoluta, i entre els col·lectius de disminuïts físics i immigrants, com a eina fonamental de desenvolupament personal i integració social.

Organitza:

Logo del club d'Atletisme ISS L'Hospitalet. Logo de la Fundació Pere Suñe.

Patrocina:

Logo de Finisher - Kern Pharma

Col·labora:

Logo de l'Ajuntament de L'Hospitalet
HTML Vàlid! CSS Vàlid! Logo Events & Tracks.